Lord President

AFSTAMMING: Lord Fauntleroy x Ludwig von Bayern x Argentinus

STOKMAAT: 1.68M

GEBOREN: 2019

GEKEURD: OLDENBURG, HANNOVER & DSP

DEKGELD: Insemineren €300, €500 bij levend veulen excl. BTW.

 

Lord President has it all. Het is een hengst met een indrukwekkend voorkomen, solide frame en gespierde expressie. Daarnaast springt hij met extreem veel vermogen, scherpte en beschikt hij over een ruime, fijn te rijden galop.
De vader van Lord President, Lord Fauntleroy, is ook een succesvol hengst in de sport. Op vierjarige leeftijd won Lord Fauntleroy het kampioenschap in Verden. Op vijfjarige leeftijd won hij het Han- noveraanse kampioenschap springen met een score van 9,5, evenals de kleine finale van het Bunde- schampion in Warendorf met een score van 9,0. Lord Fauntleroy is sinds 2016 onder het zadel van Gilbert Boeckmann en inmiddels succesvol op 1.60m level.

Iedereen die de hengst heeft gereden, is lovend over zijn rijdbaarheid. Deze gewenste eigenschappen geeft hij door aan zijn nakomelingen en daarnaast zorgt hij voor een mooi type en een uitstekende gang. De nakomelingen van Lord Fauntleroy springen zeer veelbelovend en zijn dan ook erg in trek bij ’s Werelds topruiters.

Uit Lord President zijn jonge moederlijn zijn inmiddels ook al een aantal succesvolle hengsten en springpaarden naar voren gekomen, zoals Lobster (v. Landor S) succesvol in het 1.40m, en Cote de Pablo (v. Chacco Son I) momenteel 1.50m geklasseerd en onder de hoede van stal
Tebbel.https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2256447/lord-president

Contact:
amber@koenmeijer.nl
Amber: +31615892289
Jannes: +49 170 5417431